Voegwerken

Wat veel mensen zich misschien niet realiseren is dat er koude lucht via oude voegen in je spouw terecht kan komen. Het resultaat hiervan is dat je onnodig veel moet stoken en zelfs vochtproblemen kunt krijgen in je woning. Zijn de voegen van jouw woning verouderd, dan doe je er goed aan om deze te laten vernieuwen. Veel huiseigenaren kiezen ervoor om tegelijkertijd ook de isolatie van de gevel te verbeteren. Want als je dan toch aan het renoveren bent, kun je het beter meteen maar grondig aanpakken voor het beste resultaat.

Kosten van voegwerken

Ondanks dat het een goed idee is om de gevel grondig te renoveren en isoleren, heb je hier niet altijd het budget voor. Dus wil je toch gewoon alleen je voegwerken renoveren, dan is daar natuurlijk niks mis mee. Het is wel verstandig om eerst meerdere offertes aan te vragen omdat de prijzen per aannemer en per regio aardig kunnen verschillen. Hieronder vind je een indicatie van de kosten voor voegwerken die je mag verwachten:

  • Vervangen van voegwerk met hakhamers: €15 per vierkante meter
  • Vervangen van voegwerk met slijpwerk: €10 per vierkante meter

Vind de beste expert...

Benader meerdere isolatiebedrijven in jouw regio en vraag tot 4 offertes op. Leg het aanbod naast elkaar en vind de beste expert voor jouw opdracht.